OncoDEEP

18 noiembrie 2015 | vezi toate noutatile »

OncoDEEP este un test realizat prin tehnologie de ultimă  generație (secvențiere next generation) , care oferă  profilul molecular al tumorii în scopul prescrierii tratamentului personalizat.

 

OncoDEEP conferă o extraordinară valoare teranostică (de diagnostic și simultan, de tratament), analizând 2 componente ale celulei canceroase pentru a furniza o analiză globală și completă a tumorilor:

  • ADN-ul prin secvențierea “Next Generation”, PCR, FISH
  • Proteinele prin teste de imunohistochimie

 

Când se recomandă testul Oncodeep?

 

  1. Când o tumoră nu poate fi asociată cu terapia recomandată de ghiduri, când standardele de îngrijire sunt controversate sau în cazul  unui cancer mai putin frecvent, spre exemplu: gliom,  GIST (Tumoră stromală gastrointestinală)
  2. Când posibilitațile de tratament sunt limitate în unele cancere: cancer pancreatic, melanom
  3. Când tratamentul este o provocare, cancerul este refractar sau când apar metastaze, spre exemplu: unele cancere de sân (triplu negativ), cancerul colorectal metastatic
  4. În orice tumoră solidă: cancer de plaman, de ficat, cap și gat, stomac, prostată, ovar, etc.

 

Care sunt beneficiile Oncodeep?

 

  • Caracterizează tumora printr-o descriere completă și clară a biomarkerului, combinând secvențierea next generation cu patologia moleculară.
  • Personalizează tratamentul cu ajutorul biomarkerului și îl integrează în studii clinice, având suportul experților

 

OncoDNA este compania care oferă acest test. Echipa OncoDNA analizează rezultatele testelor efectuate și le integrează și le documentează cu articole științifice din reviste de specialitate internaționale în OncoKDO (bază de date), astfel generând un raport pentru pacient.

 

Rezultatele generate de OncoDEEP pot fi accesate online, pe platforma OncoSHARE. Aceasta platformă permite comunicarea cu medicul curant și alți experți internaționali.

 

 

Discutați cu medicul curant despre pachetul care vă este recomandat:

 

Pentru mai multe detalii programati-va la medicul nostru: 021 311 0776

 

 


inapoi la toate noutatile