Conferinta Nationala de Hemostaza si Tromboza, 14-16 noiembrie 2013

20 noiembrie 2013 | vezi toate noutatile »

Personal Genetics a fost alaturi de Societatea Romana de Hemostaza si Tromboza in calitate de sponsor, in organizarea celei de-a III-a Conferinte Nationale a SRHT ce s-a desfasurata in perioada 14-16 noiembrie 2013 in Bucuresti, Hotel Novotel.

 

Tematica extrem de diversa, in domeniul hematologiei, ginecologiei, neurologiei, cardiologiei si al laboratorului clinic, a atras un numar de peste 200 de participanti din randul tuturor specialitatilor medicale, medici, biochimisti, biologi, rezidenti si nu in ultimul rand, studenti.

 

Subiectele aboradate au tratat: hemostaza si patologia cardiovasculara, sarcina intre sangerare si hipercoagulabilitate, explorarea hemostazei – de la teste globale la teste genetice specifice, sindroame hemoragipare congenital, patologia trombocitara – noi metode de explorare si noi solutii terapeutice, terapia antitrombotica.

 

 

Pentru informatii suplimentare va rugam contactati Mihaela Stoica - Coordonator marketing Personal Genetics la tel: 0742 019 028 sau e-mail: mihaela.stoica@personalgenetics.ro .


inapoi la toate noutatile